Securitatea datelor personale

Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.bicoprint.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori alt membru al familiei dumneavoastra. Aceste date nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara acordul dumneavoastra prealabil.

Nimeni nu este obligat sa furnizeze date cu caracter personal. De retinut este insa ca refuzul furnizarii datelor/coordonatelor personale ori furnizarea de coordonate eronate face imposibila desfasurarea livrarilor de produse deci nu veti putea primi ceea ce comandati.

Prin urmare, daca unele din datele dumneavoastra personale sunt incorecte, va rugam sa ne informati numaidecat pentru a efectua modificarile necesare.