Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

 Date solicitate :

SC BICO TRADING COMPANY SRL solicita clientilor urmatoarele date cu caracter personal:

·         Nume

·         Prenume

·         Email

·         Adresa postala

·         Telefon

·         Cod numeric personal

·         CUI / CIF

·         Denumire societate

 

Utilizarea datelor solicitate

Datele colectate vor fi utilizate exclusiv in urmatoarele scopuri:

·         intocmirea contractelor de prestari servicii

·         intocmirea facturilor fiscale si a proformelor

·         inregistrarea numelor de domenii (datele sunt obligatorii pentru inregistrarea oricarui nume de domeniu)

·         furnizarea informatiilor privitoare la incalcarea legii catre autoritatile legale

·         indeplinirea unor obligatii legale (evidenta contabila)

·         instiintari importante pentru clienti

·         comunicari comerciale (doar cu acordul clientului)

 

Datele colectate nu vor fi cedate, vandute sau incredintate vreo unei terte parti decat acolo unde acest lucru este impus de realizarea contractului sau sunt legate de existenta unei obligatii legale.

 Cui sunt transmise si cine intra in contact cu datele cu caracter personal

·         Agentiei Nationale de Administrare Fiscala prin declaratia 394 (nume, prenume, adresa, CNP/CUI). Temeiul legal pentru procesare: obligatie legala.

·         Registrarilor si registrelor de inregistrare nume de domenii (toate datele cu caracter personal - mai putin CNP-ul care este solicitat doar de catre ROTLD pentru domeniile .ro - sunt strict necesare pentru ca sa putem inregistra orice nume de domeniu). Registrarii si registrele de inregistrare domenii se afla in diverse tari (Belgia, SUA, Canada si tarile in care se afla registrele specifice domeniilor cod de tara) cu exceptia ROTLD care se afla in Romania. Astfel, functie de numele de domeniu solicitat, datele personale vor trebui transmise intr-una sau mai multe dintre tarile mentionate. Temeiul legal: indeplinirea contractului.

·         Serviciului de contabilitate. Temeiul legal: obligatie legala.

·         Procesatorului de plati prin card MobilPay.ro / Netopia Srl (in cazul platilor efectuate cu cardul). Temei legal: indeplinirea contractului.

 

Perioada pentru care sunt pastrate datele cu caracter personal

Avand in vedere ca scopul principal pentru care sunt colectate datele este reprezentat de procesul de facturare, datele vor fi pastrate pentru perioada minima prevazuta de legea fiscala.

 

Controlul accesului si securitate

Din motive de securitate, datele clientilor nu pot fi accesate direct decat de catre reprezentantii BICO TRADING COMPANY SRL.

La cerere, clientii pot fi informati cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal in mod gratuit.

Protectia datelor cu caracter personal se face prin diverse metode specifice neprezentate din motive de securitate.

 

Drepturile clientului

Politica de confidentialitate BICO TRADING COMPANY SRL reflecta prevederile legale in vigoare. Clientii ale caror date personale sunt prelucrate de catre noi au urmatoarele drepturi:

·         dreptul de a fi informate cu privire la identitatea operatorului, in ce scop se prelucreaza datele, cui le-ar putea dezvalui, obligatia furnizarii datelor;

·         dreptul de acces la date (furnizarea datelor de catre operator la cerere este gratuita);

·         dreptul de interventie (persoana vizata poate cere rectificarea, actualizarea, stergerea sau anonimizarea datelor personale)

·         dreptul de opozitie (puteti cere operatorului sa nu va prelucreze datele in scop de marketing)

·         dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale (de exemplu profilarea clientului)

·         dreptul de a face plangere la autoritatea natioala de supraveghere (ANSPDCP, www.dataprotection.ro)

·         dreptul de a se adresa justitiei

 

Utilizarea siteului www.bicoprint.ro, fie ca este vorba de o simpla vizitare ori de comandarea produselor, implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos formulate. Prin urmare, recomandam citirea cu atentie a acestora. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

Dispute si Conflicte

Orice conflict aparut între personalul www.bicoprint.ro si clienti se doreste a fi rezolvat pe cale amiabila si in deplin respect între parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu.

 

Comanda produselor

Pentru a cumpara produsele oferite pe site-ul nostru trebuie sa urmati 3 pasi :

Pasul 1 : Alegeti produsele

Folosind meniul navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul adauga in cos.

Pasul 2: Alegeti cum se transmite comanda

Aveti de ales din trei posibilitati pentru transimitea comenzii : prin crearea unui cont de client, fara creare contului sau conectarea la contul deja creat.

Pasul 3 : Detalii client

La acest pas trebuie sa complectati / alegeti datele dvs. pentru a putea factura marfa si a efectua livrarea produselor lese de dvs.

Pasul 4 : Alegeti transportul

Pasul 5 : Alegeti metoda de plata

Pasul 6 : Verificarea comenzii

Este ultimul pas inainte de a trimite comanda, va rugam sa verificati daca produsele pe care le doriti sunt in cos si datele de livrare sunt corecte.

Daca totul este corect puteti trimite comanda.

 

Livrarea produselor

Produsele prezentate in site-ul www.bicoprint.ro se vor livra in limita stocurilor disponibile.

Ne rezervam dreptul sa efectuam confirmarea comenzilorsi verificarea datelor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor, utilizand coordonatele furnizate de acestia.

 

Returnarea produselor

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Conditia este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat si se afla in cutia originala.

In cazul in care coletul se trimite prin curier, clientul are obligatia de a anunta un reprezentant www.bicoprint.ro pentru a stabili modalitatea de returnare al acestuia.

In maximum 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client (ex. comision bancar, taxe transport)

 

Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.bicoprint.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori alt membru al familiei dumneavoastra. Aceste date nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara acordul dumneavoastra prealabil.

Nimeni nu este obligat sa furnizeze date cu caracter personal. De retinut este insa ca refuzul furnizarii datelor/coordonatelor personale ori furnizarea de coordonate eronate face imposibila desfasurarea livrarilor de produse deci nu veti putea primi ceea ce comandati.

Prin urmare, daca unele din datele dumneavoastra personale sunt incorecte, va rugam sa ne informati numaidecat pentru a efectua modificarile necesare.

 

Limitare de responsabilitate

Produsele mentionate in site-ul www.bicoprint.ro sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Denumirile si descrierile produselor sunt furnizate in scop informativ si comercial si nu constituie reclama pentru companiile respective.

Informatiile site-ului www.bicoprint.ro se doresc a fi cat mai exacte si obiective, avand drept scop sprijinul clientului in luarea celei mai bune decizii in procesul de cumparare. In cazul in care orice informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane fara permisiunea prealabila scrisa a unui reprezentant al www.bicoprint.ro.